MINDENNAPI PSZICHOTRONIKA!

Napjaink egyik legfontosabb területének tartom, hogy úgy foglalkozzunk magunkkal szellem lélek szintjén is mindennap, ahogyan a testünket ápoljuk, tisztítjuk. A szentháromság erről szól, hogy a mindennapokban, karban tartjuk gondolataink tisztaságát, lelkünk jó érzését, és testünk egészségét.

A mindennapi Pszichotronikát ajánlom, minden élő embernek, a napi életvitel könnyedségéért, és tisztaságáért, jól-létért, egészség megőrzésért, rugalmasságért, öntudatért, kiegyensúlyozottságért, ős bizalomért!

Bármelyikre vágysz, ez segíteni fog neked!

Össze állítottam egy mindenki által használható tudás csomagot, képzést a szellemsebészetből, amivel mindezeket megteremtheted magadnak. Nem szükséges, hogy gyógyító, tanító légy, ha nincs is az utadban, hogy ezek egyike légy, a tudást mindenki hasznosíthatja magán, bármilyen életet is él, sorsként.

1-3-spiritual-awakeningMegtanulod:
 • Gondolataid teremtő erejét irányítani, termékennyé tenni pozitív irányban, hogy a félelmekből, kétségéből, önbizalom hiányból, céltalanságból kihozd magad.
 • A szellemi törvények ismeretét, a karma ok-okozatiságát kezelni és irányítani önmagad által, sorosod teremtőjévé válni.
 • A körülöttünk lévő láthatatlan, de érzékelhető világot kezelni és bánni vele, együtt élni szimbiózisban az asztrál világgal, hogy a segítségeddé váljon, ne hátráltatóddá.
 • A tárgyak, eszközök, és élelmiszer rezgését, minőségekkel javítani, közömbösíteni, ártalmasat kivenni, új minőségre programozni önmagadnak és szeretteid számára.
 • A fájdalmakat megérteni, kezelni, orvosolni magadnak. Migrénes fejfájás, kéz, láb, hát stb. fájdalom a múlté legyen.
 • A tiszta életteret létrehozni magad körül, hogy jó érzés vegyen körül. Legyen az lakás, iroda, autó, munkahely.
 • Az Ártó energiasugárzások hatását megszüntetni magadon.
 • Miként bánj az entitásokkal, a szellemi lényekkel, felismerni őket, beszélni velük, segíteni nekik, és másoknak.
 • Ha érzed, viszi valami erődet, energiádat, fáradékony, figyelmetlen, kimerült vagy, ingerlékeny, erőtlen, zsibbad, fáj a derekad, hátad, nyakad, ezekre mind van megoldás.
 • Azokat a módszereket, technikákat, hogy, hogyan kapcsolódhatsz folyamatosan örök-lényed vezetéséhez, ahol megtalálhatod belső bölcsességed, és kérdéseidre a válaszokat, megoldásokat.
 • Spirituális életet élni.
 • Hogyan ismerheted meg önmagadat mélységeiben! Önismereti útra lépni.

Ezen tudás ismeretéből még nem leszel Pszichotronikus, szellem-léleksebész, aki másokat gyógyítani tud, de Önmagad mesterévé, Tudatos teremtővé válhatsz, aki uralja és irányítja életét, és jólétét a szent hármasság szintjein!

Egyéni és csoportos idő ütemezés lehetséges, hívj személyes egyeztetés véget. Képzés ideje 18 alaklom/18 héten keresztül.
Kezdő időpont: 2018…..!

Részt venni előzetes REGISZTRÁCIÓS DÍJJAL lehetséges, az első napot kérjük utalással vagy postai csekkes befizetéssel rendezni:

K&H Bank Zrt.
Szla tulajdonos: Szendrey Zsuzsanna Éva
Számlaszám: 10401048-72555057-57551003

Kérd a tájékoztató levelet! life@tisztatudat.com Írd meg délelőtt, vagy délután, amire jelentkezel.

Szeretettel várlak!

Szendrey Zsuzsanna Éva
A Világunkat akkor változtatjuk meg, 
mikor Magunkat változtatjuk meg.


1 Comment

 1. Túri Andrea

  Kedves Zsuzsanna!

  Van esetleg becsatlakozási lehetőség?

  Köszönöm

Írj nekünk, szeretettel fogadjuk észrevételeidet, kérdéseidet!