egészséges-ételek Mottóm:

“Ne azért éljünk, hogy együnk,
Hanem azért együnk, hogy ÉLJÜNK!”

Mindenki egyedi, egy önálló univerzum!

Nincs két egyforma ember és két egyforma működés. Mindenkinek a teste más-más energia szinten, és rezgésen üzemel, ennek megfelelően más-más tápanyagra, üzemanyagra van szüksége.

25Fontosnak tartom, hogy a szentháromságot magunkban egészségben tartsuk, ez alatt a szellemünk, a lelkünk és a fizikai testünk megfelelő táplálást értem. Megadjuk magunknak mindazt, ami az egészséges harmonikus egyedi működésünkhöz szükséges.

FŰSZEREKKidolgoztam egy Étrend diagnosztikai táblázatot, melyben mindenkinek mérhető, ki milyen állapotban van és a szervezetének mire van feltétlenül szüksége, illetve mi az, amit sürgősen el kell hagyni, mert ártalmunkra van.

diofelekAjánlom minden olyan Szellemsebésznek, Pszichotronikusnak, és minden gyógyítónak, akinek fontos, hogy a fizikai testünk is meg legyen segítve, tudatosan támogatva, az egészséges táplálkozás helyreállításával, a gyorsabb gyógyulás érdekében!

A módszer szellemsebészet alapokon működik!

Érdeklődni és jelentkezni: life@tisztatudat.com vagy szellemiutonjarok@gmail.com email címen, a részletekért kérd a tájékoztató levelet.
A képzés hétköznap 2 x 4 óra, vagy hétvégén 1 teljes napot vesz igénybe.
Következő hétvégei képzés:
2016.09.17-én szombaton 10-17 órig.

Szeretettel várok miden érdeklődőt!                            facebook esemény: 

Szendrey Zsuzsanna Éva
A Világunkat akkor változtatjuk meg, 
mikor Magunkat változtatjuk meg.