Szakrális Tisztító Rezgések

Újhold szimbóluma az újjászületés, metaforája a tavasz! * Új tervek, kapcsolatok, dinamikus kezdet, új ötleteket hoz világra. A rossz szokásról való lemondásra legalkalmasabb az újhold napja, leginkább a márciusi újholdé. 

Ebben az időszakban nem látod a Holdat az égen, vagy csak kör alakú ívét látod a Föld árnyékának a takarásában.

Az újhold rendkívül hatékony tanácsadó, épp olyan erőteljes, mint kifelé forduló nővére, a telihold.  Ezeket a napokat, arra használhatod, hogy az energiáját felhasználva nagytakarítást végezz az életedben.

Az újhold jelenti a hidat a halál és az újjászületés között, és ebben a minőségében rendkívül hatékony tanácsadó lehet a következőkben: 

A kötelékek elvágásában (megszabadulni az olyan kapcsolatoktól, amelyek nincsenek többé hasznodra) * elengedni egy régi életszakaszt, és átmenni a következőbe, egyik kapcsolatból átmenni egy másikba * például válás esetén * feltárni gyenge pontjaidat, és előrelépni, hogy erősségekké alakítsd azokat * befelé fordítani tudatosságodat, hogy több dolgot felfedezz önmagaddal és viselkedéseiddel kapcsolatban * sötét oldalad megvizsgálásához és elfogadásához * a személyes életcéllal kapcsolatos munkában * a cél ismeretlenségének homályából a felfedezett életcél követésének fényébe lépni.

Az elfogyasztott táplálék hasznosulása függ a holdállástól is, növő holdnál sokkal nagyobb mértékben épül be a szervezetbe. Ugyanakkor a mértékletes fogyókúra is hatékonyabb, ha fogyó holdnál végezzük. Tisztító kúrákat, böjtöt újholdnál érdemes kezdeni.

Bármelyik téma keltette fel figyelmedet és érzed fontosnak most életedben, mindegyik tisztulása jelentős minőségi változást hozhat neked. 
2017. november 18., 10:00–14:00
Szeretettel hívlak egy átfogó tisztulásra, melyet az Újhold energiái támogatnak, e Szent Időben!
A mostani alkalommal 2017-es év II. legerőteljesebb újhold energiáiban gyűlünk össze, és teremtünk új dolgokat az életünkben! Testünk megszabadulhat minden méreganyagtól, és a legjobb időpont elhagyni rossz szokásainkat, idejét múlt mintáinkat!

A szellemsebészet és a gyógyító dobom ötvözetéből okkult alkímiai folyamatokat tapasztalhattok meg.

Egy aktív transzformáció a szentháromságunk egységbe rendezéséhez, egy Szakrális mágia, melyet univerzumunk energiáinak alkalmazásával elindítunk, hogy a belső alkímiai folyamatok mindenkinek a saját ütemében bekövetkezhessenek.

A rezgések, frekvenciák világát felhasználva tudatosan irányított módon fordítjuk fotonjaink aktivizálására, életerőnk növelésére.

Ősi civilizáció alaptanításaiban, a világmindenség egy élő organizmus, mely életerővel, finom energiafolyamokkal van megtöltve, s ez az egyetemes energia minden élet fő alkotóeleme. Ha az ember harmóniában él a természet törvényeivel, úgy egészséges és kiegyensúlyozott lesz, mivel az életenergia szabadon és egyenletesen tud áramolni a testben.

Egyértelműen a gátolt energiaáramlás tehető felelőssé a megzavart energia-egyensúlyért, az érzelmek labilitásáért, a harag, félelem, idegesség, szomorúság kialakulásáért. Ezek, a negatív érzelmi állapotok ugyanis gyengítik a fizikai testet, és támadhatóvá teszik a betegségekkel szemben.

Környezetünk rezgéshullámai hatással vannak energiamezőnkre, vitalitásunkra, egészségünkre, azaz védelmezhetik, javíthatják, de akár rombolhatják is testi, lelki, szellemi jólétünket. A hangterápia, rezgésterápia, mint rezgésekkel, energiával való kezelés lényege, hogy a test energiamezejében keletkező zavarok gyógyító rezgések segítségével harmonizálhatóak.

A felborult energia-egyensúly helyreállítása lehetővé teszi a gyógyító rezgések-energiák szabad áramlását, s ez az energia, harmóniát, egészséget, vitalitást, érzelmi stabilitást, elégedettség érzetet, jól létet eredményez.

Szeretettel hívok mindenkit, akik szeretnének egy intenzív tisztulásban, megújulásban, hangfürdőben részt venni! Havonta 1 alkalommal megrendezésre kerül e Szent Idő! Melyet csak magunknak adunk, a tudatos jelenlétünkkel!
Részvételi díj: 2000 Ft
Helyszín: Jelezd részvételed személyesen, és küldöm a tájékoztató a címről!
Szendrey Zsuzsanna Éva
A Világunkat akkor változtatjuk meg, 
mikor Magunkat változtatjuk meg.