Szakrális Tisztító Rezgések

2019 év májusi Újhold erejében- Pünkösdi kivirágzás!

Pünkösd a tavasz legszebb ünnepe, ünnep, amelynek neve a görög pentekosztész “ötvenedik” szóból származik, ugyanis kezdete a húsvétot követő ötvenedik nap. A keresztény egyház annak emlékére tartja, hogy tanai szerint Jézus mennybemenetele után a Szentlélek leszállt az apostolokra. A magyar kultúrában több szokás kötődik a pünkösdhöz. Több elemük a kereszténység előtti időkbe nyúlik vissza. Különböző rítusok és hiedelmek kapcsolódnak ehhez a naphoz hazánkban is, akárcsak a környező népeknél. Nálunk azonban a pünkösdnek nincs boszorkányos, rossz előjelű vagy halotti jellege.
Tavaszköszöntés:
Már kora hajnalban az ablakokba, vagy a ház kerítés-lécei közé tűznek zöld ágakat, virágokat (bodzát, pünkösdi rózsát, jázmint) azért, hogy nehogy belecsapjon a házba a villám. Néhol a lányos házakra tettek ki zöld ágakat. A Dunántúlon jellemző termékenységvarázslással összekötött szokás később adománygyűjtéssel párosult.
Pünkösdi jelképek:
Pünkösdi rózsa: pünkösdi rózsát szoktak a mosdóvízbe szórni, hogy egészségesek legyenek. A legények pünkösdi rózsát tettek annak a lánynak az ablakába, akinek udvarolni akartak.
Fehér galamb: a templomban sok helyen a Szentlélek jelképeként fehér galambokat engedtek szabadon.
Zöld ág: nyírfaágat, gyümölcságat, bodzát tettek pünkösdkor a házakra, az istállókra, hogy távol tartsák tőlük az ártó, gonosz szellemeket.
Hiedelmek:
Májusi eső aranyat ér, de a pünkösdi eső ritkán hoz jót. Egyes pünkösd hajnalán szedett növények gyógynövényként használatosak. A pünkösd termésjósló a gabonafélékre, valamint időjósló nap is. A pünkösd-napi tilalmak mezőgazdasági munkára és egyes házimunkákra, kivált kenyérsütésre vonatkoznak. Néhány helyen ilyenkor tartják a barátságkötő mátkálást. Néhány gazdasági szokás is kapcsolatos pünkösddel: pünkösdkor cselédvásárt tartottak; ezen a napon szedték a báránydézsmát, ekkor kapták a pásztorok az ún. pünkösdi garast. Sok helyen minden községi pásztor élelem- és pénzadományt kapott minden háztól, ahonnan állatot őrzött. Egyes helyeken pünkösd vasárnapját megelőző este kongóztak a pásztorok. Kirándulásokat, táncmulatságokat is rendeztek ezen a napon.
A pünkösdi táplálkozással kapcsolatos néhány adat előírásos jellegre utal: pl. Kiskomáromban már ősszel koszorúba font gesztenyét tesznek a verembe, hogy pünkösdkor a ház előtt vagy az utcán fogyasszák el. Juhtartó gazdáknál szokásos a pünkösdi bárány megevése; egyes helyeken bizonyos édes tésztákat esznek, hogy sárga legyen a kender.

Újhold szimbóluma az újjászületés, metaforája a tavasz! * Új tervek, kapcsolatok, dinamikus kezdet, új ötleteket hoz világra. A rossz szokásról való lemondásra legalkalmasabb az újhold napja, és leginkább a májusi újholdkor a párkapcsolatok behívására, megtisztítására, és a kapcsolatok megújítására a legalakalmasabb időpont. 

Ebben az időszakban nem látod a Holdat az égen, vagy csak kör alakú ívét látod a Föld árnyékának a takarásában.

Az újhold rendkívül hatékony tanácsadó, épp olyan erőteljes, mint kifelé forduló nővére, a telihold.  Ezeket a napokat, arra használhatod, hogy az energiáját felhasználva nagytakarítást végezz az életedben.

Az újhold jelenti a hidat a halál és az újjászületés között, és ebben a minőségében rendkívül hatékony tanácsadó lehet a következőkben: 

A kötelékek elvágásában (megszabadulni az olyan kapcsolatoktól, amelyek nincsenek többé hasznodra) * elengedni egy régi életszakaszt, és átmenni a következőbe, egyik kapcsolatból átmenni egy másikba * például válás esetén * feltárni gyenge pontjaidat, és előrelépni, hogy erősségekké alakítsd azokat * befelé fordítani tudatosságodat, hogy több dolgot felfedezz önmagaddal és viselkedéseiddel kapcsolatban * sötét oldalad megvizsgálásához és elfogadásához * a személyes életcéllal kapcsolatos munkában * a cél ismeretlenségének homályából a felfedezett életcél követésének fényébe lépni.

Az elfogyasztott táplálék hasznosulása függ a holdállástól is, növő holdnál sokkal nagyobb mértékben épül be a szervezetbe. Ugyanakkor a mértékletes fogyókúra is hatékonyabb, ha fogyó holdnál végezzük. Tisztító kúrákat, böjtöt újholdnál érdemes kezdeni.

Bármelyik téma keltette fel figyelmedet és érzed fontosnak most életedben, mindegyik tisztulása jelentős minőségi változást hozhat neked. 
2019. április 5, péntek  18:00–21:00 áprilisi Újhold erejében – Tavaszi megnyílásra, kiáradásra készülődünk! Húsvét elötti külső-belső energetikai nagytakarítás lehetősége e napon!
Szeretettel hívlak egy átfogó tisztulásra, melyet az Újhold energiái támogatnak, e Szent Időben!
A mostani alkalommal 2019-es év márciusi újhold energiáiban gyűlünk össze, és teremtünk új dolgokat az életünkben! Testünk megszabadulhat minden méreganyagtól, és a legjobb időpont elhagyni rossz szokásainkat, idejét múlt mintáinkat!

A szellemsebészet és a gyógyító dobom ötvözetéből okkult alkímiai folyamatokat tapasztalhattok meg.

Egy aktív transzformáció a szentháromságunk egységbe rendezéséhez, egy Szakrális mágia, melyet univerzumunk energiáinak alkalmazásával elindítunk, hogy a belső alkímiai folyamatok mindenkinek a saját ütemében bekövetkezhessenek.

A rezgések, frekvenciák világát felhasználva tudatosan irányított módon fordítjuk fotonjaink aktivizálására, életerőnk növelésére.

Ősi civilizáció alaptanításaiban, a világmindenség egy élő organizmus, mely életerővel, finom energiafolyamokkal van megtöltve, s ez az egyetemes energia minden élet fő alkotóeleme. Ha az ember harmóniában él a természet törvényeivel, úgy egészséges és kiegyensúlyozott lesz, mivel az életenergia szabadon és egyenletesen tud áramolni a testben.

Egyértelműen a gátolt energiaáramlás tehető felelőssé a megzavart energia-egyensúlyért, az érzelmek labilitásáért, a harag, félelem, idegesség, szomorúság kialakulásáért. Ezek, a negatív érzelmi állapotok ugyanis gyengítik a fizikai testet, és támadhatóvá teszik a betegségekkel szemben.

Környezetünk rezgéshullámai hatással vannak energiamezőnkre, vitalitásunkra, egészségünkre, azaz védelmezhetik, javíthatják, de akár rombolhatják is testi, lelki, szellemi jólétünket. A hangterápia, rezgésterápia, mint rezgésekkel, energiával való kezelés lényege, hogy a test energiamezejében keletkező zavarok gyógyító rezgések segítségével harmonizálhatóak.

A felborult energia-egyensúly helyreállítása lehetővé teszi a gyógyító rezgések-energiák szabad áramlását, s ez az energia, harmóniát, egészséget, vitalitást, érzelmi stabilitást, elégedettség érzetet, jól létet eredményez.

Szeretettel hívok mindenkit, akik szeretnének egy intenzív tisztulásban, megújulásban, hangfürdőben részt venni! Havonta 2 alkalommal megrendezésre kerül e Szent Idő! Melyet csak magunknak adunk, a tudatos jelenlétünkkel!
Részvételi díj: 3000 Ft
Helyszín: Égigérő Fa magántanuló csoport Zugló
Pósa Lajos u. 16., Budapest, 1149

Érkezés: 17:45-től 21 óráig, kapucsengő van!

Szendrey Zsuzsanna Éva
A Világunkat akkor változtatjuk meg, 
mikor Magunkat változtatjuk meg.