2020 év első Telihold – SZENT IDŐ!

Szakrális Tisztító Rezgések

2020 január 12-én Telihold erejében – Téli nagytakarítás, érzelmi – lelki terheink tisztítása!

A legismertebb újévi babona hogy amit az év első napján teszel, azt teszed majd egész évben. De, nemcsak azt érdemes szem előtt tartani, hogy mit kell tenni, hanem azt is, hogy min kell változtatni. Az Ó év végén, az Új év elején mindenki azt találgatja magában (még ha nem is ismeri be), hogy mit hoz számára az új év? Jobb lesz, vagy rosszabb? Sikeres lesz az élete? Eljön érte a lovag fehér lovon? Sajnos ezt majd csak egy év múlva tudhatjuk biztosan, amikor már túl vagyunk rajta. Ahhoz hogy sikereket, szerencsét, boldogságot és egészséget kapjunk az Új évben, figyeljünk a szokásainkra!

Igyekezzünk tartózkodni a negatív gondolatoktól, veszekedésektől, viszálykodásoktól, mert félő, hogy az egész évre kihat.

Régen szokás volt kora reggel friss vízben mosakodni, hogy egészségesek maradjanak. Aki reggel a kútról elsőnek mert vizet, “elvitte az aranyvizet”, és egész évben szerencsés volt.

Aki az egészségért mindent meg tesz egészséges is marad. Gondolataid legyenek optimisták, érzéseid hálásak, tetteid szokásaid mindenki javát szolgálják, és így boldogan éled életed.

Újév elején kizárólag olyasmivel foglalatoskodjunk, amit egész évben is szívesen csinálnánk. Ugyanígy január elsejének hajnali időjárása az egész év időjárásáról árulkodik. Ha szép, tiszta idő van, ez lesz jellemző az egész évre, ha pedig a csillagokat is látni biztosan rövid lesz a tél. Boldog Új Évet 2020-ra!

A Hold szimbolizálja: érzelmeket, érzékenységet, biztonság igényét, a környezet számára felvett álarcokat, ösztönös reakciókat, alkalmazkodást, a külső történésekre való nyitottságot, ismeretlen helyzetekben tanúsított magatartásunkat, melyet azért tanúsítunk, hogy biztonságosabban érezzük magunkat, gondoskodás igényét, gondolatainkat saját édesanyánkról, anyaságról, emlékezetünket, múltat.  A Hold hatása alá tartozik az emésztőrendszer és a mirigyek által termelt emésztőnedvek.

A Hold egyensúlyának hiánya, vagyis érzelmi labilitás esetén, nem csak a hormonrendszer, de az emésztőnedvek működése is felborul. A Hold szabályozza továbbá a szervezet folyadék háztartását. Az érzelmek visszatartása túlzott folyadék felgyülemlést okozhat a szervezetben. 

A telihold a hagyomány szerint sok mágikus munka végzésére alkalmas időszak, és különösen jó a következőkhöz: annak eldöntésére, hogy változtatsz-e kapcsolatod jelenlegi szintjén, például eddig egyedülálló voltál, ezután pedig lesz társad; segítségkéréshez a termékenységgel kapcsolatban; különleges pénzügyi vagy jómóddal kapcsolatos célok eléréséhez; hited erősítésére erőfeszítéseid során; szexuál mágia alkalmazásakor; egy kapcsolat melletti elkötelezettséghez részedről – vagy mindkettőtök részéről; jogi ügyek megnyeréséhez.

A telihold energiáiban gyűlünk össze, és teremtünk új tiszta dolgokat az életünkben! Testünk megszabadulhat a méreganyagoktól, érzelmi terhektől, és a legjobb időpont elhagyni rossz szokásainkat, hiedelmeinket, idejét múlt mintáinkat!  

Bármelyik téma keltette fel figyelmedet és érzed fontosnak most életedben, mindegyik tisztulása jelentős minőségi változást hozhat számodra. 

Szeretettel hívlak egy átalakító tisztulásra, melyet az Telihold energiái támogatnak, e- Szent Időben! 2020 január 12-én vasárnap 18 órától – 22 óráig. 

A szellemsebészet és a táltos gyógyító dobom segítségével okkult alkímiai folyamatokat tapasztalhattok meg.  Egy aktív transzformáció a szentháromságunk egységbe rendezéséhez, egy Szakrális mágia, melyet univerzumunk energiáinak alkalmazásával elindítunk, hogy a belső alkímiai folyamatok mindenkinek a saját ütemében bekövetkezhessenek.

A rezgések, frekvenciák világát felhasználva tudatosan irányított módon fordítjuk fotonjaink aktivizálására, életerőnk növelésére.

Ősi civilizáció alaptanításaiban a világmindenség egy élő organizmus, mely életerővel, finom energiafolyamokkal van megtöltve. Ez az egyetemes energia minden élet fő alkotóeleme. Ha az ember harmóniában él a természet törvényeivel, úgy egészséges és kiegyensúlyozott lesz, mivel az életenergia szabadon és egyenletesen tud áramolni a testben. 

Egyértelműen a gátolt energiaáramlás tehető felelőssé a megzavart energia-egyensúlyért, az érzelmek labilitásáért, a harag, félelem, idegesség, szomorúság kialakulásáért. Ezek, a negatív érzelmi állapotok ugyanis gyengítik a fizikai testet, és támadhatóvá teszik a betegségekkel szemben.

Környezetünk rezgéshullámai hatással vannak energiamezőnkre, vitalitásunkra, egészségünkre, azaz védelmezhetik, javíthatják, de akár rombolhatják is testi, lelki, szellemi jólétünket. A hangterápia, rezgésterápia, mint rezgésekkel, energiával való kezelés lényege, hogy a test energiamezejében keletkező zavarok gyógyító rezgések segítségével harmonizálhatóak. 

A felborult energia-egyensúly helyreállítása lehetővé teszi a gyógyító rezgések-energiák szabad áramlását, s ez az energia, harmóniát, egészséget, vitalitást, érzelmi stabilitást, elégedettség érzetet, jól létet eredményez.

Szeretettel hívok mindenkit, akik szeretnének egy intenzív tisztulásban, megújulásban, hangfürdőben részt venni! 
 2020 január 12-én vasárnap 18 órától – 22 óráig. 

Részvétel, csak bejelentkezéssel lehetséges, a hely korlátozottan befogadó.

Részvételi díj: 3500 Ft
Helyszín: Tiszta Tudat központ
Erzsébet királyné utja 95/C, Budapest, 1142

Érkezés: 17:45-től 18 óráig, kapucsengő nincs!

Szendrey Zsuzsanna Éva
A Világunkat akkor változtatjuk meg, 
mikor Magunkat változtatjuk meg.


Comments are closed.