A holdfogyatkozás mindig teliholdkor következik be, s mindannyian tudjuk, sőt magunkon is érezzük, hogy ilyenkor “van valami feszültség a levegőben”. Intenzív hatását kb. +/- 12 órán keresztül érzékelhetjük. Ennek az alap feszültségnek a fokozódására számíthatunk ilyenkor gyarapodásában, hiszen kedvez az erőszaknak és a kontrollálatlan indulatoknak.

A fogyatkozások az egyik legintenzívebben felrázó eszközei az Univerzumnak, melyek szembesítenek bennünket azokkal a területekkel és témákkal, ahol változtatnunk kell! Globális jellegű természeti, társadalmi, gazdasági kérdésekben ugyanúgy megnyilvánulnak, mint személyes élettémáinkban. Emiatt fontos figyelemmel kísérnünk a fogyatkozásokat a Nap és Hold esetén is, hiszen szoros kapcsolatban vannak egymással. Mint egy beindító jelzés, hatása néha azonnal, máskor késleltetve, fokozatosan bomlik ki. A holdfogyatkozás 3,5 óráig is eltarthat. A Hold fokozatosan elsötétedik, de soha nem lesz fekete, azaz láthatatlan. Ekkor Földünk légköre által szórt, alkonyatihoz hasonló napfény világítja meg. Különleges látvány! Tompa, rézvörös színe miatt hívják „vérholdnak” is, mely elég bizarr, vészjósló elnevezés.

2019 Július 16-án kedd éjszaka részleges holdfogyatkozás 23 óra 30 perckor lesz. A fogyatkozás teljes időtartama 2 óra 57 perc.

Hatása: Árnyékban lévő, elfojtott, vagy elfeledett érzelmek bukkanhatnak fel benned, melyek akár meggondolatlan lépésekre is inspirálhatnak. Ezért érdemes tudatossá tenni önmagad számára, hogy érzelmileg fontos kapcsolataid hol értek már meg a változtatásra. Hogy a folyamat az idejétmúlt dolgok leépítéséből konstruktív, előre vivő élmények felé vezessen. A fogyatkozás egy intenzív eszköz mindannyiunk életében a változásra, mely segíti a látásmódunkat realizálni, hogy tisztább képpel haladhassunk tovább egy új élethelyzetre.

A Hold szimbolizálja: érzelmek és érzékenységét, biztonság igényét, a környezet számára felvett álarcokat és maszkokat, ösztönös reakciók, alkalmazkodás, a külső történésekre való nyitottságot, ismeretlen helyzetekben tett magatartásunkat, melyet azért tanúsítunk, hogy biztonságosabban érezzük magunkat, gondoskodás igényét, gondolataink a saját anyánkról, emlékezet, múlt, anyaságról. A Hold hatása alá tartozik az emésztő rendszer és a mirigyek által termelt emésztőnedvek.

A Hold egyensúlyának hiánya, vagyis érzelmi labilitás esetén, nem csak a hormonrendszer, de az emésztőnedvek működése is felborul. A Hold szabályozza továbbá szervezet folyadék háztartását. Az érzelmek visszatartása túlzott folyadék felgyülemlést okozhat a szervezetben.

A telihold a hagyomány szerint sok mágikus munka végzésére alkalmas időszak, és különösen jó a következőkhöz: annak eldöntésére, hogy változtatsz-e kapcsolatod jelenlegi szintjén, például eddig egyedülálló voltál, ezután pedig lesz társad; segítségkéréshez a termékenységgel kapcsolatban; különleges pénzügyi vagy jómóddal kapcsolatos célok eléréséhez; hited erősítésére erőfeszítéseid során; szexuál mágia alkalmazásakor; egy kapcsolat melletti elkötelezettséghez részedről – vagy mindkettőtök részéről; jogi ügyek megnyeréséhez.

A telihold energiáiban gyűlünk össze, és teremtünk új tiszta dolgokat az életünkben! Testünk megszabadulhat minden méreganyagoktól, érzelmi terhektől, és a legjobb időpont elhagyni rossz szokásainkat, hiedelmeinket, idejét múlt mintáinkat!

Bármelyik téma keltette fel figyelmedet és érzed fontosnak most életedben, mindegyik tisztulása jelentős minőségi változást hozhat neked.

Szeretettel meghívlak egy átalakító tisztulásra, melyet az Telihold energiái támogatnak, e Szent Időben! 2019 július 16-án kedden 18 órától – 22 óráig. Készülj elegendő vizzel, polifommal és takaróval.

A szellemsebészet és a táltos gyógyító dobom ötvözetéből okkult alkímiai folyamatokat tapasztalhattok meg. Egy aktív transzformáció a szentháromságunk egységbe rendezéséhez, egy Szakrális mágia, melyet univerzumunk energiáinak alkalmazásával elindítunk, hogy a belső alkímiai folyamatok mindenkinek a saját ütemében bekövetkezhessenek.

A rezgések, frekvenciák világát felhasználva tudatosan irányított módon fordítjuk fotonjaink aktivizálására, életerőnk növelésére.

Ősi civilizáció alaptanításaiban, a világmindenség egy élő organizmus, mely életerővel, finom energiafolyamokkal van megtöltve, s ez az egyetemes energia minden élet fő alkotóeleme. Ha az ember harmóniában él a természet törvényeivel, úgy egészséges és kiegyensúlyozott lesz, mivel az életenergia szabadon és egyenletesen tudáramolni a testben.

Egyértelműen a gátolt energiaáramlás tehető felelőssé a megzavart energia-egyensúlyért, az érzelmek labilitásáért, a harag, félelem, idegesség, szomorúság kialakulásáért. Ezek, a negatív érzelmi állapotok ugyanis gyengítik a fizikai testet, és támadhatóvá teszik a betegségekkel szemben.

Környezetünk rezgéshullámai hatással vannak energiamezőnkre, vitalitásunkra, egészségünkre, azaz védelmezhetik, javíthatják, de akár rombolhatják is testi, lelki, szellemi jólétünket. A hangterápia, rezgésterápia, mint rezgésekkel, energiával való kezelés lényege, hogy a test energiamezejében keletkező zavarok gyógyító rezgések segítségével harmonizálhatóak.

A felborult energia-egyensúly helyreállítása lehetővé teszi a gyógyító rezgések-energiák szabad áramlását, s ez az energia, harmóniát, egészséget, vitalitást, érzelmi stabilitást, elégedettség érzetet, jól létet eredményez.

Szeretettel hívok mindenkit, akik szeretnének egy intenzív tisztulásban, megújulásban, hangfürdőben részt venni! Havonta 1 alkalommal megrendezésre kerül e Szent Idő! Melyet csak magunknak adunk, a tudatos jelenlétünkkel!
2019. július 16-án kedden, 18:00–22:00

Részvételi díj: 3000 Ft
Helyszín: Égigérő Fa magántanuló csoport Zugló
Pósa Lajos u. 16., Budapest, 1149
Érkezés: 17:45-től 18 óráig, kapucsengő van!

Szendrey Zsuzsanna Éva
A Világunkat akkor változtatjuk meg, 
mikor Magunkat változtatjuk meg.