MerKaBa MódSzer & Életvezetési Program

Kedves Érdeklődő!

merkaba2Szeretnéd a mindennapjaid FRISSEN, vidáman, HARMÓNIÁBAN INDÍTANI? AKTÍVAN Energikusan dolgozni? EGYENSÚLYBAN LENNI, Megtalálni Önmagad, és másokat is hozzásegíteni ehhez?

Szeretnél megszabadulni az ürességtől, MAGÁNYTÓL, közönytől, kedvetlenségtől, ólmos FÁRADSÁGTÓL, a különböző testi, fizikai fájdalmaktól és a gyötrő érzelmektől, FÉLELMEKTŐL?

Október 01. csütörtökHa ezekből van amire igennel válaszoltál, akkor ajánlom a figyelmedbe a MERKABA MÓDSZER & ÉLETVEZETÉSI PROGRAMOT, amely segít a szellemi, lelki és testi harmónia és egyensúly megteremtésében és fenntartásában.

A program legfőbb célja a MEGELŐZÉS. Ennek keretében MINDENKI illetve BÁRKI elsajátíthatja azokat az egyszerű, de hatékony gyakorlatokat, technikákat és módszereket, amelyek kiegyensúlyozottá, harmonikussá teszik mindennapjainkat.

10259975_10205002796980781_7494871117603720687_nMegismered szellemi és ösztön erőid, energetikai rendszerünk, védelmi rendszerünk működését, zavarait, és azok rendezésének módját. Tested spirituális részeinek felépítését, a „betegségek” szellemi és lelki okait, forrását,  ezek megszüntetésének eszközeit és módszereit.

Megtanulhatod kimérni és kezelni, az egészségre ártalmas energiákat, földsugárzásokat, törésvonalakat, vízereket stb. ezek vonalait és levédésük módjait. Ételeink, italaink programozását és még számtalan egyszerű és praktikus megoldást a mindennapok gondjaira.

Úgy döntesz, hogy velünk tartasz, és a saját kezedbe veszed sorsod irányítását, jelentkezz TRÉNINGJEINKRE.

Életvirága

A MerKaBa MódSzer & Életvezetési Program 9 nap/alkalomból (tréningből) áll,  elméleti-gyakorlati komplex tartalomból. 

Részt venni előzetes REGISZTRÁCIÓS DÍJJAL lehetséges, az első napot kérjük utalással vagy postai csekkes befizetéssel rendezni:

K&H Bank Zrt.
Szla tulajdonos: Szendrey Zsuzsanna Éva
Számlaszám: 10401048-72555057-57551003

Kérd a tájékoztató levelet! life@tisztatudat.com Írd meg mire jelentkezel.

Szeretettel várlak!

 

Szendrey Zsuzsanna Éva
A Világunkat akkor változtatjuk meg, 
mikor Magunkat változtatjuk meg.


1 Comment

  1. Brigitta

    Udv. A merkaba program dija erdekelne. Koszonom

    Brigi

Írj nekünk, szeretettel fogadjuk észrevételeidet, kérdéseidet!