Az Akasha krónika az univerzum történetét rögzítő, multi dimenziós könyvtár, amelyben minden esemény, információ megtalálható a teremtés kezdetétől fogva. Ezt a rendszert a misztikusok “A Beszélő Fény Krónikájának” is hívják. Azért nevezik “Beszélő Fény Krónikának”, mert a mindentudás tárháza segíti hozzá a szellemeket-lelkeket a megvilágosodáshoz a bölcsesség és az értelem fényéhez, a fejlődéshez. Az ókori teremtésfilozófiákban a beszéd, szó és hang, a levegő, illetve a szél információtartalmát jelentette. A Fény azért “beszél”, mert az univerzumban mindenhol jelenlévő fénykvantumok, a tér, és a fény, mind intelligensek. Forrásrendszerükben őrzik az általuk begyűjtött tudást.

Akasha-krónika a világunk lexikona, melynek adatbázisa rendezett, és könnyen visszakereshető módon van eltárolva. Ez az egész teremtésben felhalmozódó minden tudásnak, történésnek a raktára. Kevesen vannak, akik képesek olvasni belőle, kikeresni az őket érdeklő információkat (mágusok, táltosok, sámánok, látnokok, tanítómesterek, feltalálók, tudósok).

Az Akashában az adatforgalom folyamatosan rögzül. Az új események információi egyéni beviteli kapcsolatokon keresztül töltődnek, illetve bármikor kérhetnek ki belőle, tölthetnek le adatokat a rendszerhez hozzáférő intelligenciák, más kapcsolati csatornákon keresztül. A gondolatok, amik állandóan ott kavarognak mindenki fejében, az érzelmek mindenki lelkében, a beérkező információkat, tapasztalatokat, csoportosítják és jelölik meg. Hozzáfűződnek az eltárolódó adatokhoz, megkönnyítve később a visszakeresés folyamatát.

A teremtő minden teremtménye, tehát az összes növényi, állati, emberi, isteni, szellem-lélek időszálasan fel van fűzve, össze van kapcsolva erre az adattárra. Minden szellem-lélek egyéni-helyi információgyűjtő, feldolgozó, tároló rendszerként működik a teremtésben, vagyis szerves része az Akashának. A nagy könyvtárban mindenkiről létezik egy teljes dokumentáció, ami állandóan, azonnal frissül.

Korábban a mindentudás nagy enciklopédiájába csak a megvilágosodott mesterek, a beavatottak nyerhetnek betekintést, ám az idők változnak, és mostanra lehetőség nyílt arra, hogy bárki beléphessen a Krónikába.

Ha belső késztetést érzel arra, hogy betekintést nyerj a Krónikában található információkba, és érdekel, hogyan olvass az Akashá-ból, tisztán, minden szűrő működtetése nélkül, akkor itt a lehetőség!

Elméleti- gyakorlati képzés 4 alkalomból áll!

Bevezetés: hangolódásként, nézzétek meg a következő kis filmet!
https://www.youtube.com/watch?t=31&v=aXuTt7c3Jkg

2018. 03. 18-án vasárnap!
Jelentkezz: life@tisztatudat.com
A további időpontokat a helyszínen közösen egyeztetjük.
Jelentkezni előzetes REGISZTRÁCIÓS DÍJJAL lehetséges, kérd a tájékoztató levelet! life@tisztatudat.com ill. szellemiutonjarok@gmail.com

Szendrey Zsuzsanna Éva
A Világunkat akkor változtatjuk meg, 
mikor Magunkat változtatjuk meg.