A tisztán látásról, érzékelésről, a 3. szem, azaz a tobozmirigy tudatos használatáról, tisztításáról tanulhattok!
8 alkalomból álló képzés, elmélet és gyakorlatok együtt.
Tisztán HALLÁS:

Az a képesség, mellyel olyan hangokat, zenét, vagy zörejeket hallunk, amelyek kívül esnek a normál hallás tartományán. A tisztán hallás a XIX. és XX. századi spiritualista mozgalom révén került előtérbe, amikor is számos médium állította, hogy személyes szellemi vezetője hangja irányítja. Szeánszok alkalmával a hang néha meg is szólalt a médiumon keresztül. A tisztán hallást a csatornázás egyik formájának is tartják, amikor az érzékeny személy üzeneteket fogad, melyeket gyakran kozmikus vagy pszichikus rezgéseknek neveznek, amelyek egy másik frekvencia vagy világ gondolati formájában érkeznek. Az ilyen hangokért felelős entitások a médiumok szerint egy, az emberi világtól különböző világban élnek, és lehetnek elhunyt szeretteink, szellemi vezetők, sötét és negatív erők vagy modern időkben földönkívüliek is. A hangokat nem halljuk a szó szoros értelmében, hanem belső mentális fülünkkel fogadjuk be.

Tisztán ÉRZÉS:

Tisztán érzéssel, érzékeléssel felfoghatjuk mások gondolatait vagy érzelmeit, és betegségeket is diagnosztizálhatunk. Amikor képesek vagyunk pszichikusan érezni más emberek rezgését. Volt már olyan érzésed valakivel kapcsolatban valaha, hogy az illető beteg, még mielőtt Ő maga tudta volna?

Tisztán GONDOLKODÁS:

Ez az a képesség, hogy tudjunk dolgokat, helyekkel, emberekkel vagy helyzetekkel kapcsolatban anélkül, hogy az ehhez szükséges információk birtokába jutnánk. Pl.: látás, hallás vagy érzés útján. Ez a belső tudás néha előérzetek formájában jelentkezik. Egyes médiumok szerint ilyenkor a szellemi vezető, vagy felsőbb ÉN küld információt a fogadó elméjébe, ami hirtelen bevillanó, kész gondolatok és meglátások formájában jelentkezik olyasmivel kapcsolatban, amiről korábban nem rendelkeztünk ismeretekkel.

Tisztán ÉRZÉKELÉS, TAPINTÁS:

Ez az a képesség, mellyel érintés alapján, a minket körülvevő energiákból nyerünk információt egy tárggyal vagy emberrel kapcsolatban. A kifejezést általánosan arra használják, ha valaki képes pszichikusan érezni más emberek rezgését. Tisztán érzékeléssel, tapintással felfoghatjuk mások gondolatait vagy érzéseit, sőt betegségeket is diagnosztizálhatunk.

Tisztán LÁTÁS:

Mi okozza a tobozmirigy (3. SZEM) blokkolódását? Ez a szerv a spirituális látókészülékünk, a fizikai és metafizikai világ közötti híd. Ez teszi számunkra lehetővé a misztikus és tudatos álom tapasztalatokat, amelyek elengedhetetlenek a spirituális fejlődésünkhöz. Ezek a lélek üzenetei, és a tobozmirigy az antenna, mellyel fogadni tudjuk őket. A legtöbb ember tobozmirigye leáll, mire eléri a tinédzser kort. Talán, magad is észrevetted, hogy a gyerekek mind intuitív és spirituális természetűek, de elveszítjük ezt a képességünket, ahogy felnövünk. Miért? Erről és még sok másról fogunk beszélni és tapasztalni.

A környezetünkben élő, élőlények finom-érzékelése!

Mindennek van aurája, és a nem fizikai test asztrális energiái, finom-rezgései melyek érzékelhetőek. Érzékelhetjük az aura különböző síkjait, azok különböző rezgés információit, különböző rezgésfrekvenciák ránk gyakorolt viselkedés mintáit.

“Halld szavam, mit Neked adok. Benne találod az élet lényegét. Sajátítsd el a Titkok Titkát, hogy a Fénybe lépj. Tartsd meg és őrizd, rejtsd szimbólumokba, Hogy az együgyű nevessen, és mondjon le róla. Nem minden szem lát ugyanúgy, mert az egyiknek egy tárgy sajátos alakú és színű. A másiknak más. Tedd keménnyé az utat a kereső számára. Így a gyenge és kétkedő feladja majd. Így őrizd és rejtsd a titkokat mindaddig, míg az idő fennáll, s amíg elfordul a kerék. Misztérium ez a Misztériumban, de a Fény szülötte számára világos! A mindenség titkát most feltárom. A beavatottnak nyíljon meg a titok! De, a gúnyolódó semmit se lásson!”

(Részletek: Az Atlantiszi Thoth smaragdtáblái)

1. KÉPESSÉGEK FEJLESZTÉSE 3. szem, tobozmirigy működése
2. Tisztán HALLÁS 
3. Tisztán ÉRZÉS
4. Tisztán GONDOLKODÁS
5. Tisztán ÉRZÉKELÉS, TAPINTÁS
6. Tisztán LÁTÁS
7. A környezetünkben élő, élőlények finom-érzékelése
8. Téren időn át érzékelés
Egyéni és csoportos képzés!
Következő új időpont: 2024.05.26-án vasárnap indul, vagy
Kérj időpontot személyesen!

Részvétel feltétele, előzetes REGISZTRÁCIÓS DÍJ teljesítésével, vagy utalásával lehetséges.

Kérd a tájékoztató levelet! life@tisztatudat.com Írd meg, mire jelentkezel.

HELYSZÍN: Létszámtól függően Budapesten!

Szeretettel várlak!

Szendrey Zsuzsanna Éva
A Világunkat akkor változtatjuk meg, 
mikor Magunkat változtatjuk meg.