Szakrális Tisztító Rezgések
2021. telihold erejében – múlt, jelen, és jövő érzelmi terheinek oldása.


2021. július 24-én, szombaton 16:00 órától a telihold erejében nyári nagytakarítás. Érzelmi, lelki terheink tisztítása!

Teliholdkor fokozottan igyekezzünk tartózkodni a negatív gondolatoktól, legyünk optimisták, érzéseink hálásak, tetteink szokásaink mindenki javát szolgálják, és így elérjük a boldog kiegyensúlyozott életet.
A Hold hatással van: érzelmekre, érzékenységre, biztonság igényre, a környezet számára felvett álarcokra, ösztönös reakciókra, alkalmazkodásra, a külső történésekre való nyitottságra, ismeretlen helyzetekben tanúsított magatartásunkra, (melyet a biztonságunk érdekében cselekszünk) gondoskodás igényére, saját édesanyánkról alkotott gondolatainkra, anyaságra, emlékezetünkre, múltra. A Hold hatása alá tartozik az emésztőrendszer és a mirigyek által termelt emésztőnedvek.
A Hold egyensúlyának hiánya, vagyis érzelmi labilitás esetén, nem csak a hormonrendszer, de az emésztőnedvek működése is felborul. A Hold szabályozza továbbá a szervezet folyadék háztartását. Az érzelmek visszatartása túlzott folyadék felgyülemlést okozhat a szervezetben.
A telihold a hagyomány szerint sok mágikus munka végzésére alkalmas időszak, és különösen jó a következőkhöz: annak eldöntésére, hogy változtatsz-e kapcsolatod jelenlegi szintjén, például eddig egyedülálló voltál, ezután pedig lesz társad; segítségkéréshez a termékenységgel kapcsolatban; különleges pénzügyi vagy jómóddal kapcsolatos célok eléréséhez; hited erősítésére erőfeszítéseid során; szexuál mágia alkalmazásakor; egy kapcsolat melletti elkötelezettséghez részedről – vagy mindkettőtök részéről; jogi ügyek megnyeréséhez.

A telihold energiáiban gyűlünk össze, és teremtünk új tiszta dolgokat az életünkben!

Testünk megszabadulhat a méreganyagoktól, érzelmi terhektől, és a legjobb időpont elhagyni rossz szokásainkat, hiedelmeinket, idejét múlt mintáinkat!

Bármelyik téma keltette fel figyelmedet és fontosnak érzed most életedben, mindegyik tisztulása jelentős minőségi változást hozhat számodra.

Szeretettel hívlak egy átalakító tisztulásra, melyet a Telihold energiái támogatnak, e- Szent Időben! 2021. július 24-én, szombaton 16:00 órától – 20:00 óráig.
A szellemsebészet és a táltos gyógyító dobom segítségével okkult alkímiai folyamatokat tapasztalhattok meg. Egy aktív transzformáció a szentháromságunk egységbe rendezéséhez, egy Szakrális mágia, melyet univerzumunk energiáinak alkalmazásával elindítunk, hogy a belső alkímiai folyamatok mindenkinek a saját ütemében bekövetkezhessenek.

A rezgések, frekvenciák világát felhasználva tudatosan irányított módon fordítjuk fotonjaink aktivizálására, életerőnk növelésére.

Ősi civilizáció alaptanításaiban a világmindenség egy élő organizmus, mely életerővel, finom energiafolyamokkal van megtöltve. Ez az egyetemes energia minden élet fő alkotóeleme. Ha az ember harmóniában él a természet törvényeivel, úgy egészséges és kiegyensúlyozott lesz, mivel az életenergia szabadon és egyenletesen tud áramolni a testben.

Egyértelműen a gátolt energiaáramlás tehető felelőssé a megzavart energia-egyensúlyért, az érzelmek labilitásáért, a harag, félelem, idegesség, szomorúság kialakulásáért. Ezek, a negatív érzelmi állapotok ugyanis gyengítik a fizikai testet, és támadhatóvá teszik a betegségekkel szemben.

Környezetünk rezgéshullámai hatással vannak energiamezőnkre, vitalitásunkra, egészségünkre, azaz védelmezhetik, javíthatják, de akár rombolhatják is testi, lelki, szellemi jólétünket. A hangterápia, rezgésterápia, mint rezgésekkel, energiával való kezelés lényege, hogy a test energia mezejében keletkező zavarok gyógyító rezgések segítségével harmonizálhatóak.

A felborult energia-egyensúly helyreállítása lehetővé teszi a gyógyító rezgések-energiák szabad áramlását, s ez az energia, harmóniát, egészséget, vitalitást, érzelmi stabilitást, elégedettség érzetet, jól létet eredményez.

Szeretettel hívlak, ha egy intenzív tisztulásban, megújulásban, hangfürdőben részt vennél!
Részvétel, csak bejelentkezéssel lehetséges! Email: life@tisztatudat.com ill. szellemiutonjarok@gmail.com Mobil: 06 70 421 7799

.Részvételi díj: 3.500 Ft
Helyszín: Tiszta Tudat központ
2364 Ócsa, Öregfalu
Érkezés: 15:30-től
Kezdés: 16:00 órától.

Szendrey Zsuzsanna Éva
A Világunkat akkor változtatjuk meg, 
mikor Magunkat változtatjuk meg.