Mindenkinek!

Légy tudatos teremtője életednek.

Váljon mindenki tudatossá, kérlek osszátok, terjedjen gyorsabban! 😉

Egészség Teremtő ige

ismételd 3x szó szerint!!!

Kérem minden teremő szellememet és minden teremtő lelkemet álljon vissza a helyére a szolgálatomba, mostantól tegyenek meg mindent ami az egészségemet és a jóllétemet szolgálja. A négy elem (tűz, víz, föld, levegő) erejével tisztuljon meg belőlem minden félelem, és mindaz ami megbetegíthet engem, a gondolataimból, az érzéseimből, a fizikai testemből, és minden életterületemből. Kérem a bennem lévő isteni fény minőséget, sokszorozza meg erejét, növelje meg mágikus teremtő erőmet, erősítse meg energetikai védelmemet, mely szolgálja bennem az életet, és az egészséget. Mostantól így legyen, hálásan köszönöm mindenkinek!

Föld/Tér tisztító ige

ismételd 3x szó szerint!!!

Kérem minden elem (tűz, víz, föld, levegő) végtelen erejét, tisztítsanak meg bennem és körülettem minden látható és láthatatlan, élő és holt, érezhető és érezhetetlen erőket és energiákat, mindazokat, amik ártalmamra, ártalmunkra vannak. Kérem az univerzum végtelen intelligenciáját oldja fel, alakítsa át bennem és körülöttem mindazt, amivel szennyezem a környezetemet, az életerőmet, az egészségemet. Kérem a bennem élő intelligenciát, mostantól vegye át az irányítást. Döntéseimben az isteni bölcsességnek és a szellemi törvényeknek megfelelően cselekedjek. Mostantól így legyen! Hálásan köszönöm!

Vírus semmisítő ige

ismételd 3x szó szerint!!!

Kérem a bennem élő életerőt/ őssejteket/ fotonokat, álljanak vissza isteni rendbe, harmóniába, egészségbe, 100%-kos működésbe, az egész testembe most. Kérem a fizikai testemet, immunrendszeremet, semmisítsen meg teljesen minden káros energiát, erőt, anyagot, bacilust, vírust, ami bekerült a szervezetembe, vagy érintkezésben van velem. Kérem a bennem élő intelligenciát, segítse elő tudatossággal, a gyors gyógyulást! Mostantól így legyen! Hálásan köszönöm!

Félelem feloldó ige

ismételd 3x szó szerint!!!

Kérem a bennem élő tudatosságot, vonjon el minden energiát a félelmemből. Kérem isteni intelligenciámat helyezze a figyelmét a bennem élő fényre, az isteni bölcsességre, mely megtesz mindent ami az ősbizalmat, türelmet, kitartást erősíti bennem. Mostantól így legyen, hálásan köszönöm!

Bőség áramoltató ige

ismételd 3x szó szerint!!!

Kérem a bennem élő intelligenciát kapcsoljon össze isteni ősforrásommal és bőségfolyómmal, mely ellát mindazzal, ami szükséges, elegendő és optimális számomra. Bizalommal megengedem és fenntartom az életemben az áramlást, mely anyagi bőség, pénz és szeretet formájában folyamatosan ellát. Mostantól így legyen, hálásan köszönöm!

Használjátok bátran!

Szeretettel,

 

Szendrey Zsuzsanna Éva
A Világunkat akkor változtatjuk meg, 
mikor Magunkat változtatjuk meg.